Are 26 de ani şi este cel mai excentric prinţ din lume. Viaţa lui Abdul Mateen din Brunei trecută prin filtrele de Instagram (FOTO)

Cum trăiește cel mai excentric prinț din lume, Abdul Mateen din Brunei. La 26 de ani, al zecelea copil al sultanului are o viață de vis 

Altețea sa Abdul Mateen, este al zecelea fiu al sultanului din Burnei, iar la 26 de ani este un star pe rețelele de socializare unde sute de mii de ointernauți îi urmăresc fotografiile în care arată ce viață excentrică duce.
 
Abdul Mateen își împărtășește viața cu 733.000 de fani pe Instagram, arătându-le fotografii din locurile exotice în care merge, animalele pe care le are, aventurile nebune la care ia parte și sporturile pe care le practică.
 
El este unul dintre cei cinci fii și șapte fiice ale conducătorului statului Brunei, Sultan Hassanal Bolkiah. Cu un tată care are o valoare netă estimată de 20 de miliarde de dolari Mateen își permite să ducă o viață extravangantă. Joacă polo călare, zboară cu avioane particulare, pilotează elicopetere și pare să petreacă mult timp pe plaje uluitoare sau cu animale sălbatice.
 
Prințul Burneiului trăiește o viață incredibilă locuind într-un palat adevărat, fiind cazat în hoteluri de lux, purtând ceasuri exorbitant de scumpe și conduce adesea bolizi spectaculoși, mai ales că tatăl său este recunoscut pentru colecția impresionantă de mașini de lux.

El apare adesea în fotografii având animale exotice și rare, inclusiv un pui de tigru, unul de leopard. Dar pasiunea sa sunt caii, de altfel spunea într-un interviu că îi place să joace polo călare deoarece acest sport presupune controlarea perfectă a unui animal.

A petrecut mult timp călătorind, fie că a fost în croazieră pe Marea Mediterană, a exporat deșertul sau a stat pe insule tropicale.

Mateen este locotenent în armata Brunei, dar înainte a absolvit Academia Militară Regală Sandhurst în 2011, pe care la numit „cel mai grozav lucru pe care l-a făcut vreodată”. „Sandhurst este un curs de gherilă, care durează 44 de săptămâni și în care se pune accent pe forța mentală și puterea fizică, care practic testează abilitatea de a funcționa sub presiune extremă”, a spus el.

Mai târziu, a absolvit Facultatea de Studii Orientale și africane din cadrul Universității din Londra (SOAS), unde a obținut o diplomă de masterat în arte.

Dragostea lui de sport și atletism nu cunoaște limite. Pe lângă polo, se menține în formă practicând golf, schi, scufundări, canotaj și bungee-jumping, scrie libertatea.ro

În coiuda vieții sale excentrice, Mateen spune că familia sa a avut cea mai importantă influență asupra vieții sale și că este foarte apropiat de aceștia. Din postările de pe Instagram rezultă că are și o relație strânsă cu tatăl său și nu se sustrage de la obligațiile sale regale, reprezentându-l pe tatăl său la diferite evenimente din întreaga lume.

Într-un post din Instagram, el a spus că „susține întotdeauna Bruneiul”. El a fost implicat în diverse organizații de caritate și a participat la reuniunile șefilor de guvern ai Commonwealth-ului din Malta unde a vorbit despre terorism.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu