Arbitrul meciului Dacia-Zeta este considerat de presa bulgară drept unul mediocru

Embed:

Partida dintre Dacia Chişinău şi FC Zeta din Muntenegru va fi arbitrată de bulgarul Aleksandr Kostadinov. Cavalerul fluierului din Bulgaria a fost implicat, anul trecut, într-un scandal după ce a arbitrat partida dintre ŢSKA Sofia şi Litex Loveci. După meci, Kostadinov a fost acuzat că nu a acordat un penalty pentru Litex şi a fost suspendat de Federaţia bulgară de Fotbal pentru o perioadă nedeterminată.

Pentru bulgarul în vârstă de 30 de ani, partida de la Chişinău va fi cel mai important meci al carierei sale internaţionale, începute chiar în 2010. Până acum, Kostadinov a arbitrat mai multe partide internaţionale cu participarea selecţionatelor de tineret. Presa bulgară spune despre el că ar fi un arbitru mediocru.

Kostadinov nu are o relaţie foarte bună cu presa, fiind apreciat mai puţin de ziariştii din Bulgaria. El este considerat un arbitru drastic, cu o medie de 4 cartonaşe galbene pe meci. În sezonul 2009-2010, Kostadinov a acordat nu mai puţin de 44 cartonaşe galbene, 2 roşii, şi 8 lovituri de la 11 metri.

loading...

Lasă un comentariu