Arbitrii de la Mondial au efectuat ultimul seminar. "Trebuie să fim în alertă de pe acum"

Embed:

Arbitri care vor oficia meciurile de la Cupa Mondială au efecutat ultimul seminar înainte de startul turneului final din Brazilia.

Şeful departamentului de arbitraj al FIFA, Massimo Busacca a sugerat tuturor fluieraşilor să fie atenţi la meciurile trucate: "Trebuie să fim în alertă de pe acum. Nu numai în fotbal, ci peste tot există această problemă aşa că trebuie să fim atenţi. Eu pot confirma şi sunt sigur că toţi arbitrii nu vor avea probleme cu asemenea situţii la Cupa Mondială".

Şeful arbitrilor a vorbit şi despre tehnologia pentru linia porţii, care va fi folosită în premieră la Campionatul Mondial: "Nu cred că această tehnologie va schimba jocul, dar va ajuta arbitrii. Nu vom avea nevoie de tehnologia pentru linia porţii în multe situaţii. Vor fi un caz sau două, aşa că nu este o mare schimbare. Fotbalul va rămâne acelaşi. Cum s-a jucat mulţi ani, aşa şi se va juca şi la Cupa Mondială".

La Campionatul Mondial din Brazilia vor oficia partidele 25 de arbitri, dintre aceştia nouă sunt din Europa. Printre ei se numără şi englezul Howard Webb, care a condus de la centru finala Campionatului Mondial din 2010. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu