Arată IREZISTIBIL! Povestea bărbatului de 60 de ani care se simte mai sexy ca oricând (GALERIE FOTO)

Clayton Paterson din Ohio, SUA, spune că a făcut sport de când era adolescent, dar că și-a dat seama după mulți ani că poate realiza mai mult din acest punct de vedere.  

El nu s-a simțit niciodată nesigur pe felul în care arată. Comparându-se însă cu fratele lui musculos, Clayton și-a dorit mai mult, potrivit libertatea.ro.

Fostul avocat are patru copii, Jacob, 33 de ani, Nathaniel, 32 de ani, Anne, 30 de ani, și Luke, 23 de ani. Cu foarte multe responsabilități pe cap, el nu a avut timp să-și mențină rutina de fitness. 

Până în anul 2017, când bărbatul a început să aibă grijă de el și a descoperit că este pasionat de bodybuilding. În anul 2018 el a participat la două competiții și a obținut rezultate bune.

"Mulți oameni sunt surprinși că la 60 de ani poți să fii în formă. Sunt deseori întrebat dacă iau steroizi sau suplimente. Nu iau nimic de acest gen. Mi-am menținut forma fizică mereu. Sunt pensionar și mi-am menținut calitatea vieții, sănătatea, activitățile fizice și viața sexuală. Nu văd de ce să încetinesc. Mă simt atractiv, încrezător și răspunsul din partea celorlalți a fost pozitiv", a spus Clayton. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu