Ar putea fi Vlad Plahotniuc viitorul prim-ministru? Ce a spus Andrian Candu

Astăzi, în cadrul briefingului săptămânal al PDM, Andrian Candu a fost întrebat dacă există probabilitatea ca PDM să-l înainteze în calitate de prim-ministru pe președintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Oficialul a evidențiat faptul că Vlad Plahotniuc, indiferent de domeniul în care a activat, a adus succese remarcabile. Drept exemplu poate servi numărul de voturi de încredere din partea cetățenilor în circumscripția nr.17, Nisporeni. 

CITEȘTE ȘI: Candu: PDM le-ar fi oferit liderilor Blocului ACUM conducerea viitorului Guvern, inclusiv funcţia de prim-ministru, dacă vin la discuţii


"Decizia PDM va fi luată la nivelul conducerii PDM, după ce vom epuiza toate etapele de pregărire.

În cazul în care până duminică noi suntem refuzați de blocul ACUM, atunci pe la mijlocul săptămânii ne vom întruni din nou în acest format și vom lua decizia cum acționăm mai departe.

Stabilitatea țării nu o poți asigura prin dezbinare și prin dezbateri la nesfărșit, doar prin presă. Trebuie să existe un dialog și o comunicare.

Echipa PDM și președintele PDM, Vlad Plahotniuc, este în stare să-și asume responsabilitate pentru țară. Dumnealui a demonstrat-o și în calitate de om de afaceri, că a fost un om de afaceri de succes și a demonstrat-o în calitate de președinte de partid, aducând partidul la cel mai bun rezultat din istoria partidului, având astăzi 30 de mandate în Parlament.

Și dacă nu greșesc, în țară, dacă vorbim de circumscripții, dumnealui a reușit să câștige cel mai bine o circumscripție, acumulând cele mai multe voturi de încredere din partea cetățenilor.

Este un om de succes, iar dacă își va asuma funcția de prim-ministru, cu siguranță se va descurca foarte bine. La fel ca și mulți alți colegi din echipa PDM, care au demonstrat că știu să muncească", a spus președintele parlamentului Andrian Candu. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu