Ar putea fi organizată şi a treia etapă de admitere. În instituţiile de învăţământ au rămas sute de locuri libere

Embed:

După două etape de înscriere, mai multe instituţii de învăţământ din ţară au rămas cu zeci de locuri nesolicitate, atât la buget, cât şi la taxă.

La Universitatea Agrară au rămas libere peste 330 de locuri, dintre care aproape 30 la buget şi peste 300 la taxă. Şi Academia de Transporturi, Informatică şi Comunicaţii a rămas cu aproape 200 de locuri neocupate din totalul celor 555.

Universitatea Pedagogică "Ion Creangă" are disponibile 33 de locuri la buget. Zece locuri libere se găsesc şi la universitatea "Perspectiva".

În acelaşi timp, nu a rămas niciun loc nesolicitat la Academia de Studii Economice şi nici la Universitatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Şi colegiile din ţară îşi mai ţin deschise uşile pentru absolvenţi. Colegiul Financiar-Bancar din Capitală mai are 25 de locuri libere, iar colegiile de Ecologie şi Viticultură - câte cinci locuri.

Bătălie crâncenă a fost la Colegiul de Construcţii, Colegiul Naţional de Comerţ al ASEM, Colegiul de muzică "Ştefan Neaga" şi Colegiul Internaţional de Administrare şi Business.

În consecinţă, în aceste instituţii nu veţi găsi niciun loc liber. Aceeaşi situaţie este şi la Institutul de Criminologie.

Unele dintre instituţiile de învăţământ ar putea să organizeze o a treia etapă de înscriere.

În ţară sunt 46 de colegii şi 34 instituţii de învăţământ superior.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu