Aproape 5 kg de bijuterii din argint, descoperite în maşina unui moldovean. Ce le-a declarat poliţiştilor de frontieră (FOTO)

Aproape cinci kilograme de bijuterii din argint au fost descoperite de poliţiştii de frontieră români în bancheta unui microbuz condus de un moldovean.

În urma controlului amănunţit, poliţiştii de frontieră au găsit în bancheta destinată șoferului, 4.970 grame bijuterii din metal alb - inele, brățări, cercei, pandantive, lănțișoare.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani a declarat a cumpărat bijuteriile din localitatea Vlădești, județul Galați, de la o persoană ale cărei date de identitate nu le cunoaște.

Bijuteriile, în valoare de 41.561 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și urmează a fi predate la camera de corpuri delicte din cadrul S.T.P.F. Galați.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu