Aprinde o lumânare și urmărește cu atenție cum arde. Focul unei lumânări îţi dezvăluie destinul

Evenimentele din viața ta nu decurg întocmai după cum ți-ai dori? Nu știi dacă șeful este mulțumit de eforturile tale la serviciu și te are în vedere pentru o mărire de salariu, dacă ai prieteni adevărați sau dacă îți vei găsi vreodată sufletul pereche? Aprinde o lumânare și urmărește cu atenție cum arde. 

Flacăra îți va răspunde cu precizie la toate întrebările care te frământă acum. Dacă flacără este clară, strălucitoare și crește în înălțime, înseamnă că vei avea o realizare importantă în plan profesional.

Când flacăra are tente roșiatice este semn că urmează să te confrunți cu anumite conflicte emoționale. În cazul în care flacăra are tente albăstrui, vei fi ajutat de un prieten că să-ți rezolvi problemele, scrie realitatea.net.

Dacă flacăra este mică și se stinge frecvent, vei fi dezamăgit în dragoste. Flacără normală și stabilă îți spune că vei avea o relație armonioasă cu prietenii și vei fericit în dragoste.

Când este o flacără tremurătoare, care fumegă, înseamnă că trebuie să-ți stăpânești furia că să nu dai curs unor dispute periculoase.

loading...

Lasă un comentariu