Apple ridică ştacheta: MacBook Air, primul laptop cu Retină touchscreen

După iPhone şi iPad, Apple ar putea aduce display-ul Retină şi pe noua gamă MacBook Air ce va fi lansată la vară. Potrivit Ars Technica, Apple a testat deja ecranele Retină pe noile laptopuri, iar rezultatele sunt cele aşteptate, informează gadgetreport.ro.

Rămâne ca noul OS X 10.8 Mountain Lion să includă şi opţiunile de touchscreen. "Noua gamă MacBook Air va avea acelaşi impact pe care l-a avut iPad-ul, pentru că va fi primul laptop de top care va oferi experienţa multi-touch", afirmă o sursă citată de Ars Technica.

"Apple nu este primul producător care propune un ecran cu touchscreen, însă modul în care va prezenta inovaţia şi funcţiile asociate vor face diferenţa", a mai declarat sursa.

Noul display Retina, care va avea o rezoluţie undeva în jurul a 2048×1536 pixeli, ar urma să fie disponibil pe MacBook-urile de 13 si 15 inch, pe care Apple le va lansa în acest an.

Pe lângă ecranele cu rezoluţia spectaculoasă, noile laptopuri vor fi mult mai subţiri şi vor prezenta camere şi baterii îmbunătăţite. În plus, Mac-urile Air vor include şi noile inovaţii prezente pe iPad.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu