Apple lansează în aceste momente iPhone 8 şi iPhone X (IMAGINI LIVE)

Așteptarea ia sfârșit! Noul telefon al companiei Apple are lansarea oficială în California, pe 12 septembrie și așa cum ne-a obișnuit compania va fi o un mega eveniment. Telefonul va fi disponibil în curând la precomandă și prețul de pornire este de 999$. Vom asista la lansarea: iPhone X, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, al treilea model de ceas Apple și 4K Apple TV. Modelul X va fi lansat cu ocazia celebrării a 10 ani de la primul iPhone, scrie realitatea.net. 

Vor fi lansate telefoanele iPHONE 8, iPHONE 8 PLUS, iPHONE X, al treilea model de ceas Apple și 4K Apple TV. 

Cât privește camera frontală, ea va avea tehnologie 3 D și va putea folosi PrimeSense, adică detectarea locației, cât și profunzimea obiectelor din fața sa, permițând recunoașterea facială. O cameră vertcală este atașată în spate și permite o mai bună funcționare AR.

John Brandon, editor al publicaţiei Inc.com, este de părere că aceaste telefoane ar putea fi ultimele telefoane de care un utilizator va avea nevoie. Acesta punctează faptul că noul telefon Apple va avea ecranul până în margini, un display OLED, adică mai luminos şi clar, un procesor mai rapid, încărcare wireless, dar şi un preţ pe măsură în jur de 1000 de dolari.

De ce crede Brandon că iPhone 8 ar putea fi ultimul telefon pe care Apple îl face? Un motiv este faptul că oamenii nu vor avea un motiv destul de bun pentru a-şi face un upgrade deaorece noul model este foarte rapid şi se încarcă rapid. Ar putea numi problema „Honda" când oamenii păstrau maşinile prea mult timp deoarece nu se stricau. Acelaşi motiv fiind şi cauza scăderii vânzărilor de iPhone de anul trecut.

Un alt motiv invocat este avansul asistenţilor digitali. Amazon Echo, Google Home pot face lucruri pe care un telefon le poate face doar prin comenzi vocale. Vrei să suni pe cineva? Îi spui lui Echo, vrei să vezi cum e vremea? îl întrebi pe Google Home etc. De asemenea, preţul ridicat ar putea îndepărat oamenii de a cumpăra un telefon pe an şi a folosi telefonul existent pentru mai mulţi ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu