Apple, atacat cu propria invenţie. Cum foloseşte Microsoft Siri ca să se răzbune pe rivalul său VIDEO

Embed:

Rivalitatea giganţilor din IT se încinge din nou, după ultima reclamă a celor de la Microsoft, în care se folosesc de asistenta virtuală Siri, prezentă pe iPhone şi iPad, ca să arate neajunsurile dispozitivelor Apple.

Într-o reclamă de 30 de secunde pentru Windows 8, Microsoft reuşeşte să dea peste cap toată strategia promoţională creată în jurul iPad, Siri şi Apple.

Clipul arată iPad-ul şi o tabletă Windows 8, puse una lângă alta, în timp ce Siri îşi cere încontinuu scuze pentru că nu poate să facă ceea de ce tableta celor de la Microsoft este perfect capabilă.
 
Îmi pare rău, pot să fac un singur lucru odată. Cred că Power point nu este unul din acele lucruri. Nu vrei mai bine să jucăm Chopsticks?”, spune Siri. În acel moment, se aude o versiune parodiată a cântecului de la Chopsticks, cu trimitere către reclamele folosite de Apple pe iPad Mini, care au ca temă centrală cântatul la pian.
 
Clipul se încheie cu o comparaţie între preţurile celor două tablete: 699 dolari pentru iPad, faţă de 449 dolari pentru ASUS VivoTab Smart, cu Windows 8 (ambele gadgeturi au o capacitate de stocare de 64 Gb). Sloganul folosit este “Less talking. More doing” (“Mai puţine vorbe, mai multă acţiune”).
 
Deşi Samsung atacă în mod repetat Apple în reclamele sale, Microsoft nu a mai adoptat această tactică de ceva vreme, cu excepţia unui spot din luna aprilie, în care atât fanii Apple, cât si cei ai Samsung, erau prezentaţi ca nişte bufoni.
 
Videoclipul actual, postat pe Youtube, are şi un link către website-ul Microsoft, în care se compară câteva dintre specificaţiile dintre iPad şi tableta Windows 8.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu