Apple a lansat cele mai noi produse şi servicii la conferinţa dezvoltatorilor din San Francisco

Embed:

Apple a lansat cele mai noi produse şi servicii ale sale la conferinţa anuală a dezvoltatorilor de la San Francisco. Printre acestea se numără un nou sistem de operare, OS X "Mavericks", o nouă linie MacBook Air, noul sistem de operare mobil iOS 7 şi serviciul iTunes Radio.

Cel mai aştepat produs a fost iOS 7. Noul sistem de operare pentru iPhone şi iPad are o interfaţă redesenată şi funcţii noi. Tastatura este transparentă, iar populara bară „Slide to unlock” nu mai există.

Apple a prezentat şi cel mai nou serviciu al său în domeniul divertismentului. Este vorba despre iTunes Radio, aplicaţie care poate fi descărcată gratuit şi folosită pe iPhone, iPad, Apple TV sau Mac.

Totodată, a fost introdusă şi noua linie de laptopuri MacBook Air. Acesta sunt bazate pe noile procesoare Intel Core i7 "Haswell" şi oferă performanţe grafice cu 40 la sută mai ridicate.

Potrivit directorului general al companiei, Tim Cook, peste şase milioane de dezvoltatori lucrează în prezent pentru Apple. Compania dispune de peste 400 de magazine proprii în 14 ţări şi are în acest moment 370.000 de aplicaţii construite special pentru iPad şi 900.000 de aplicaţii iOS.

Utilizatorii au descărcat peste 50 miliarde de copii ale aplicaţiilor Apple Store. Biletele la conferinţă au fost puse în vânzare în luna aprilie şi s-au vândut în doar câteva minute. Preţul acestora a fost de aproape 1.600 de dolari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu