Apple a actualizat laptop-urile MacBook Pro cu CPU-uri Coffe Lake şi Siri

Apple a actualizat laptop-urile MacBook Pro de 13in și 15in cu CPU-uri Coffe Lake, Siri și o nouă versiune a tastaturii controversate Butterfly a companiei.

MacBook Pro de 15in, așa cum era de așteptat, poate avea acum un procesor six-core Core i7 sau i9 Întel Coffe Lake CPU, 2,9 GHz cu 4,8 GHz Turbo. Acesta vine împreună cu grafică discretă Radeon Pro, 32 GB de DDR4 RAM (față de 16GB anterior) și stocare de 2TB sau 4TB.

Apple susține că modelul va oferi o performanță cu 70% mai rapidă decât predecesorul său, făcându-l ideal pentru "manipularea seturilor mari de date, efectuarea de simulări complexe, crearea de proiecte audio multi-track sau realizarea unei procesări avansate a imaginilor sau a unui film".

Modelul mai mic, de 13in, oferă acum procesoare quad-core Core i5 și i7, combinate cu grafică integrată Intel Iris Plus, 2TB de stocare SSD și 16GB de RAM.

Noile MacBook Pro, ambele dispunând de TouchBar, încorporează chip-ul T2 al companiei, care și-a făcut debutul în iMac Pro.
De asemenea, sunt primele MacBook Pro care oferă tehnologia display Apple True Tone, o funcție întâlnită în prezent pe iPhone-urile și iPad-urile firmei, care folosesc senzori luminoși pentru a regla automat temperatura culorii afișajului pentru a se potrivi cel mai bine mediului dvs. de vizionare.

Noile versiuni includ și mecanismul de tastatură Butterfly, scrie smartnews.ro

Modelul MacBook Pro de 13in entry-level fără TouchBar nu a fost actualizat, și nici gama Mac, inclusiv MacBook de 12in, MacBook Air și iMac. Cu toate acestea, dacă zvonurile recente se dovedesc adevărate, Apple ar putea plănui o revizuire hardware majoră în acest an.

Prturile noilor MacBook Pro încep de la 1.749 lire sterline pentru modelul de 13in și 2.349 lire sterline pentru modelul de 15în. Apple a susține că noile modele vor fi disponibile spre achiziționare în cursul acestei săptămâni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu