APOCALIPSA s-a amânat! Care este noua dată anunțată pentru sfârșitul lumii

Numerologul creştin David Meade, care a suţinut că pe 23 septembrie 2017 va avea loc sfârşitul lumii, vine cu o nouă teorie, scrie libertatea.ro.

După ce lumea nu s-a sfârşit aşa cum a prezis, David Meade a afirmat că s-a întâmplat exact ceea ce el se aştepta, anunţând o altă dată pentru începutul distrugerii umanităţii: 15 octombrie 2017.

Totul va începe pe această dată, susţine el, când Pământul va intra într-o perioadă de suferinţă de şapte ani, o credinţă evanghelică care susţine că pe parcursul a şapte ani vor avea loc evenimente catastrofale. ”Aşteptaţi până la mijlocul lunii octombrie şi nu veţi fi dezamăgiţi,” scria David înainte de a începe să-şi promoveze cartea, care ar conţine toate detaliile.

Mai mulţi oameni de ştiinţă, astronomi şi astrologi au anunţat că sfâşitul lumii va veni în luna septembrie a acestui an.

David Meade a fost în atenţia publicului după ce a afirmat că este sigur că o planetă ( Nibiru) ne va ucide pe toţi, acest lucru fiind scris atât în Biblie cât şi în „Piramide”.
 
NASA a confirmat existenţa unei noi planete, Planeta X, aflată departe în Sistemul Solar. Oamenii de ştiinţă au dovezi ale planetei misterioase de dimensiunile lui Neptun care orbitează soarele pe o orbită foarte alungită aflată dincolo de Pluto.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu