APOCALIPSĂ în Chişinău. Casele ce ar putea deveni morminte la un seism puternic (VIDEO)

Cutremurul de acum o lună care a cam zdruncinat întreaga Moldovă şi mai ales pe locatarii blocurilor, a readus în actualitate o întrebare pe care o plasasem în arhivele memoriei: dacă locuinţele noastre vor rezista la un cutremur mare din zona Vrancea, care, potrivit seismologilor, se va produce inevitabil...

După fiecare seism cu o magnitudine moderată autorităţile încearcă să ne injecteze câte o doză de calm şi ne asigură că nu suntem ameninţaţi de pericole majore. Însă optimismul lor nu este împărtăşit de unii experţi în construcţii care prorocesc o adevărată apocalipsă pentru Chişinău, oraşul cu mii de blocuri care adăpostesc sute de mii de suflete.

În opinia lor, dezastrul va fi generat nu atât de unda de şoc a cutremurului, cât de indiferenţa și lăcomia care îi caracterizează pe unii dintre dezvoltatorii imobiliari, dar şi pe funcţionarii care ar trebui să supravegheze domeniul construcţiilor şi exploatării locuinţelor existente.

Dezvăluiri cutremurătoare despre casele care ne-ar putea deveni morminte într-un reportaj special marca "Moldova, ţară de minune".

Citeşte şi: 

IMAGINI DIN TIMPUL CUTREMURULUI din Moldova, surprinse de un vlogger

Cele mai puternice cutremure produse în România în ultimul an, resimţite şi la Chişinău

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu