Aplicaţia care îţi spune cine ţi-e prieten sau duşman pe Facebook

Kaspersky a creat o aplicaţie pe care o poţi folosi pentru a-ţi analiza lista de prieteni de pe Facebook. Sub numele "FriendOrFoe", compania evaluează cât de "autentici" sunt prietenii tăi şi îţi arată ce cred alţii despre ei. Aplicaţia îţi arată şi care dintre sutele de abonaţi îţi sunt apropiaţi, dând mai departe ce publici sau apreciind şi comentând, scrie adevarul.ro.

FriendOrFoe afişază câte fişiere video şi fotografii publică un utilizator, numărul de like-uri primite şi multe alte statistici interesante pentru pasionaţii de Facebook, se arată în comunicatul remis „Adevărul“.

Odată ce i-ai dat voie aplicaţiei să se uite prin lista ta de oameni de pe Facebook, îţi va spune care sunt cei mai alien, foarte activi pe Facebook, dar fără să interacţioneze neapărat foarte mult cu tine, care sunt cei mai „vorbăreţi cu pereţii“, adică publică mult, dar oamenii nu prea reacţionează la ceea ce fac, şi mai sunt cei care publică foarte mult conţinut extern Facebook, link posters. Mai vezi fanii tăi, cei mai influenţi oameni din cercul tău şi vedetele per total.
 
De asemenea, aplicaţia Kaspersky îţi arată şi cine se ştie cu cine, pentru un maximum de 100 de oameni. Deocamdată, FoF e în fază beta, unele lucruri nu funcţionează prea bine sau perioada de analiză e prea scurtă (între iunie anul trecut şi mai), dar e interesant să-ţi priveşti lista aşa. Poţi încerca şi unealta Wolfram Alpha, mult mai detaliată.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu