Apicultorii din toată ţara au participat la Târgul de miere de salcâm

Embed:

Adepţii medicinii naturiste au venit în număr mare astăzi, 18 iunie, la târgul specializat de miere care se desfăşoară în parcul de lângă Catedrala "Naşterea Domnului" din Capitală. Aceştia cumpără miere de salcâm din prima recoltă din acest an, precum şi alte produse de miere, pentru a-şi menţine şi recăpăta starea optima de sănătate.

La Târgul de miere de salcâm, care se află la a IV-a ediţie, participă 40 de producători de miere din toată ţara. Şi de această dată, apicultorii au venit cu cele mai bune produse. Ei spun că acestea sunt adevărate izvoare de sănătate.

"Mierea de salcâm este cea mai dietică miere şi poate fi folosită inclusiv de către cei care suferă de diabet zaharat, în cantităţi mici. Ea este bună pentru stomac, cei care au arsuri stomacale, care suferă de alergii. Este cea mai puţin alergică", spune Vitalie Popa , apicultor.

Pe lângă miere, apicultorii extrag şi alte produse benefice organismului uman, iar oamenii spun că vin la târg pentru a cumpăra miere direct de la producător.

Un kilogram de miere poate fi cumpărat la preţuri ce variază între 45 şi 60 de lei. Târgul de comercializare a primei recolte de miere de salcâm se va încheia duminică, 19 iunie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu