Apelul unui fost deputat comunist: Foşti membri ai PCRM, uniţi-vă

Embed:

Foşti membri ai PCRM, uniţi-vă! Apelul vine din partea fostului deputat comunist Vladimir Ţurcan, în prezent preşedinte al Partidului "Moldova Unită". El propune ca toţi cei care au părăsit rândurile fracţiunii comuniştilor din Parlament să creeze un front comun de stânga.

Potrivit lui Vladimir Ţurcan, toate forţele de stânga ar trebui să se unească sub un singur drapel.

"Sincer, eu am mai multă încredere, în cazul dat, în formaţiunea care este astăzi condusă de către domnul Dodon. Acum noi suntem cei care întradevăr avem nişte idei comune", a declarat acesta.

Un asemenea scenariu nu este exclus de liderul socialiştilor. "Suntem într-o colaborare strânsă cu dumnealui. Nu este exclus că am putea face un front comun mai târziu. Toţi cei care sunt de acord cu ideologia noastră socialistă, cu ceea ce promovează Partidul Socialiştilor, sunt bineveniţi", a menţionat preşedintele PSRM, Igor Dodon.

De altă părere este liderul Partidului Popular Socialist. "Varianta pe care o văd eu este crearea unui bloc politic puternic pentru viitoarea campanie electorală. Chestiunea asta despre care a vorbit d. Ţurcanu este ceva nou şi merită să se mediteze mai mult", a precizat Victor Stepaniuc.

Începând cu anul 2009, din tabăra comuniştilor au plecat Marian Lupu, Vladimir Ţurcan, Victor Stepaniuc, Igor Dodon şi Zinainda Greceanîi. Iar recent, au plecat alţi trei deputaţi PCRM, în frunte cu Vadim Mişin.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu