Apelul PDM către cei care își doresc o schimbare în Chișinău. Să ieșim cu toții la vot și să votăm împotriva candidaților socialiștilor și liberalilor

Embed:

Dacă vrem să se termine dezordinea în Chişinău şi să avem o Capitală europeană, trebuie să ieşim cu toţii la vot. Declaraţia a fost făcută de purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari.

"PDM a venit de la bun început cu ideea ca toata partidele pro-europene să se aşeze la masa de negocieri şi să găsească un numitor comun pentru a nominaliza un singur candidat pentru funcţia de primar al Capitalei, care ar putea opune rezistenţă reprezentanţilor PSRM. Până la urmă, partidele care se declară democratice şi pro-europene, nu au dat dovadă de un comportament construictiv în acest sens, fiecare încercând să-şi promoveze propriul candidat. PDM are o poziţie referitor la alegerile din Chişinău. Partidul Democrat a decis să transmită un apel pentru electoratul său, pentru membrii și simpatizanții săi, dar și pentru toți cei, care își doresc o schimbare în Chișinău, o Capitală europeană. Ne adresăm către toţi cetăţenii ca pe 20 mai să iasă la vot pentru a arăta că ne pasă", a menţionat Vitalie Gămurari.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PDM a precizat că alegătorii trebuie să înțeleagă că, în această cursă electorală, sunt două partide care nu au dreptul moral să pretindă să mai conducă vreodată Capitala. 

"După ani de zile, sunt două partide care nu au dreptul moral să mai conducă Capitala. Este vorba despre Partidul Socialiștilor și Partidul Liberal. Cetăţenii să meargă la vot, să-şi facă alegerea liberă şi aşa cum o doresc ei", a conchis Vitalie Gămurari.

Pentru fotoliu de primar al Capitalei se luptă acum 11 candidaţi, asta după ce, Reghina Apostolova, candidatul Partidului "Şor", a fost exclusă definitiv din cursa electorală.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu