APELUL PDM către candidaţii la alegerile prezidenţiale

Embed:

Partidul Democrat cheamă toţi candidaţii să înceteze atacurile nefondate şi ridicole şi să se axeze pe dezbaterea reală a problemelor ţării. Printr-un apel, formaţiunea îndeamnă candidaţii şi pretendenţii la funcţia de şef al statului să meargă la întâlniri cu cetăţenii, să propună proiecte de dezvoltare a Moldovei, dar nu să semene ceartă şi ură. 

Potrivit Partidului Democrat, este ciudat faptul că Marian Lupu, singurul candidat la prezidenţiale care are un mesaj clar proeuropean, este atacat constant de concurenţii de dreapta.

PDM susţine că prin astfel de acţiuni, candidaţii demonstrează că se tem de Marian Lupu şi de faptul că mesajul său are tot mai mare audienţă în rândul cetăţenilor.

"Partidul Democrat nu va intra în acest joc steril şi va continua să meargă prin ţară să găsească soluţii pentru problemele oamenilor", se arată în apelul formaţiunii.

De asemenea, PDM le cere candidaţilor să înceteze cu acuzaţiile ridicole şi iresponsabile privind fraudarea alegerilor prezidenţiale. Potrivit formaţiunii, Guvernul va asigura corectitudinea scrutinului, iar pedalarea pe ideea de fraudă electorală dă dovadă de slăbiciune şi lipsă de soluţii.

Într-un interviu pentru Publika TV, liderul PDM, Marian Lupu, a declarat că cei care critică actualul executiv se opun şi reformelor de integrare europeană.

"Se formează impresia că mai mulţi potenţiali candidaţi nu au găsit o poziţie sau ideologie mai bună, decât să pornească în această campanie pe atacuri vehemente la guvern, nu vin să propună proiecte de ţară. Toţi ei, în această campanie, îşi doresc o destabilizare şi revenirea Moldovei într-un haos şi dezordine", a spus Marian Lupu. 

Decât să critice actualul Guvern, Marian Lupu îndeamnă forţele politice din ţară să se unească şi să contribuie la realizarea reformelor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu