APELUL lui Marian Lupu adresat candidaţilor la şefia statului: Să promovăm o campanie corectă, dominată de fair-play

Embed:

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu, a lansat un apel către toţi pretendenții la șefia statului. Candidatul PDM îi îndeamnă să promoveze o campanie corectă, care să fie dominată de o concurenţă onestă.

„Spațiul mediatic a început să abunde cu asemenea idei, cu asemenea acuzații, din punctul meu de vedere sunt tehnologii bine cunoscute electoralei, după care se ascunde slăbiciunea și proasta organizare a celor care fac asemenea declarații. Intenționez să fac o campanie civilizată, una corectă și vreau să-i îndemn pe toți concurenții electorali să facă același lucru”, a declarat liderul PDM, Marian Lupu.

Marian Lupu a declarat că va avea o campanie civilizată, bazată pe proiecte legate de viitorul european al Republicii Moldova.

„Guvernarea, cei care reprezintă majoritatea parlamentară, noi suntem cei mai interesați într-o campanie electorală și în alegeri maximal corecte și transparente. Și vreau să vă spun de ce? Fiindcă doar în asemenea condiții, doar dacă aceste alegeri vor fi corecte și transparente vom avea pace și înțelegere în țară după alegerile prezidențiale. Doar în asemenea condiții vom putea să asigurăm stabilitatea guvernării, iar Guvernul doar în condiții de stabilitate va putea să facă multe lucruri bune atât de necesare pentru moldovenii din țara noastră”, a specificat Marian Lupu.

Totodată, democratul i-a îndemnat pe concurenții electorali să nu implice Guvernul în disputele politice. Lupu a mai menţionat că Executivul trebuie lăsat să muncească, pentru că, indiferent dacă sunt sau nu alegeri, țara trebuie dezvoltată, iar oamenii au nevoie de stabilitate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu