Apartamentul promis medaliaţilor la judo încă este în aşteptarea posesorului

Embed:

Apartamentul promis medaliaţilor la judo încă este în aşteptarea posesorului. Şi asta în condiţiile în care Sergiu Toma a obţinut medalia de bronz la turneul internaţional de judo de la Rotterdam. Veaceslav Manolachi explică: "Oferta este valabilă doar pentru premianţii Campionatului European sau Mondial. Moldoveanul cu cel mai înalt rating mondial Sergiu Toma mai are însă o şansă: calificarea la Jocurile Olimpice!

Oferta apartamentul în schimbul unei medalii râmîne valabilă. Preşedintele federaţie moldoveneşti de judo, Veaceslav Manolachi a spus şi criteriile care trebuie îndeplinite de sportivi ca să intre în posesia unui apartament.

Judocanii însă vor apartament chiar şi pentru medaliile obţinute la diferite turnee internaţionale. Unul dintre aceştea este Sergiu Toma, care a cucerit medalia de bronz la Cupa Mondială de Judo de la Rotterdam.

Chiar şi aşa sportivii recunosc că turneele sunt foarte importante pentru pregătirea şi ratingul oricărui sportiv. Însă participarea la ele necesită mulţi bani.

Medalia de bronz cucerită la Rotterdam l-a propulsat pe Sergiu Toma până pe locul 28 în clasamentul general mondial. La Olimpiada de la Londra din 2012 se califică automat primii 22 de judocani din lume.

Lasă un comentariu