Apartament sau cămin, DILEMA viitorului student. Care sunt taxele de cazare

Embed:

Odată cu startul admiterii, tinerii care nu prind un loc la cămin sunt nevoiți să își caute un apartament cu chirie, pentru perioada studiilor. Potrivit experților imobiliari, în acest an, prețurile vor rămâne neschimbate, dar studenții vor plăti mai mult din cauza deprecierii leului. Cea mai bună opţiune ca preţ rămâne, totuşi, un loc de cazare în cămin

Deşi cererea pentru închirierea apartamentelor crește, de obicei, din august, experţii imobiliari spun că preţurile vor rămâne aceleaşi.

"Prețurile pentru chiria unui apartament au scăzut în ceea ce privește locuințele de lux. Taxele sunt stabilite în funcție de amplasarea, planul și dotarea apartamentelor", a declarat expertul imobiliar, Olga Vorobiova.

"Apartamentele cu o cameră de la 100-200 euro, cu 2 camere 170- 280, iar apartamentele cu trei camere de la 180-750 de euro", a declarat directorul unei agenții imobiliare, Radu Șitov.

Așa arată un apartament cu o cameră, situat în centrul Capitalei, care poate fi închiriat cu 150 de euro pe lună.

Viitorii studenți spun că prețurile sunt mari, dar vor fi nevoiți să plătească pentru că nu sunt suficiente locuri de cazare în cămine.

Prețul pentru cazarea în căminele studențești nu a fost stabilit, deocamdată, dar taxele lunare ar putea varia între 200 și 350 de lei

Cei care își permit să suporte cheltuieli mai mari de aproximativ 500 de lei pe lună, pot opta pentru cazare în cămine noi. Apartamentele sunt cu o cameră sau două și sunt dotate cu mobilier și baie.

Repartizarea locurilor în cămine începe la sfârșitul lunii august.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu