Apartament din sectorul Ciocana, în flăcări. În interior se aflau două persoane (FOTO)

Un incendiu a izbucnit în această după-amiază într-un apartament de pe strada Igor Vieru din sectorul Ciocana al Capitalei.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14.02 minute. Potrivit primelor informații o locuință de la etajul 8 era cuprinsă de fum.

La fața locului au fost îndreptate trei echipaje de intervenție care au reușit în scurt timp să lichideze incendiul. În urma arderii nimeni nu a avut de suferit.

În apartamentul cuprins de flăcări se aflau două persoane care au reușit să iasă până la venirea echipelor de intervenție. Pompierii au reușit să evacueze alte două persoane din apartamentele vecine pentru a preveni intoxicația cu fum.

"În urma arderii nimeni nu a avut de suferit. Inițial în apartamentul cuprins de flăcări se aflau două persoane care au reușit să iasă pînă la venirea echipelor de intervenție. Pompierii au reușit să evacueze alte două persoane din apartamentele vecine pentru a preveni intoxicația cu fum", a spus Liliaana Puşcaş, ofiţer de presă IGSU.

Potrivit IGSU incendiul a distrus bunuri materiale pe o suprafață de 10 metri pătrați. Toate circumstanțele și cauza producerii arderii urmează a fi stabilite ulterior.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu