Apariție surpriză în serialul Game of Thrones! Binecunoscutul interpret care a șocat lumea cu rolul său

Chiar dacă este un personaj episodic, cântăreţul şi compozitorul britanic Ed Sheeran, a șocat întreaga lume cu apariția sa în sezonul al 7-lea al serialului "Game Of Thrones".

Creatorul producției cinematografice "Urezeala Tronurilor", David Benioff a dezvăluit acest lucru în timpul unei discuţii de la Festivalul South by Southwest 2017 din Texas.

Benioff a explicat că a încercat ani de-a rândul să-l coopteze pe Ed, un fan al dramei fantasy, pentru a juca un mic rol în serial, iar debutul său va avea loc în noul sezon al "Game Of Thrones".

"Ani în şir am încercat să-l cooptăm pe Ed Sheeran în emisiune pentru a o surprinde pe Maisie (Williams), iar în acest an am şi reuşit", a declarat Benioff.

Noul sezon urmează să-și șocheze fanii cu alte apariții-surpriză: actorul Jim Broadbent, Will Champion de la Coldpay şi Gary Lightbody de la Snow Patrol.

Premiera sezonului al 7-lea a vut loc în luna iulie a acestui an, iar prima serie care a apărut luni, a copleșit întreaga lume. 

Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale.

Încă de la lansare, "Urzeala tronurilor" a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO.

Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu

EMISIUNI PUBLIKA »