Apariţie şocantă la o petrecere de Halloween. Sub această mască se ascunde una dintre cele mai frumoase femei din lume (FOTO/VIDEO)

Modelul, care este cunoscut pentru apariţiile șocante pe care le are la petrecerile de acest gen, dar şi cu ocazia evenimentelor mondene, a ajuns să poarte un costum de-a dreptul terifiant la petrecerea anuală de Halloween din New York City, după ce în 2018 a avut trupul pictat în verde, asemeni personajului Disney Prinţesa Fiona, din franciza "Shrek".

Heidi Klum din Bergisch Gladbach, Germania, în vârstă de 46 de ani, este o actriță, fotomodel și prezentatoare TV, businesswoman și designer de modă german.

Actrița a fost denumită de-a lungul timpului "regina Halloween-ului", purtând peruci elaborate, rochii detaliate şi chiar proteze pentru costumele sale.

Costumul acesteia conţine proteze din silicon, un body cu intestine la vedere şi porţiuni de metal, iar modelul pare dezbrăcat, pielea fiind acoperită de vene accentuate şi sânge.

 
 
 
View this post on Instagram

Almost ready for #heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

Alături de ea a venit soţul ei, muzicianul Tom Kaulitz, care era plin de sânge şi îmbrăcat într-un costum de astronaut care semăna cu vestimentaţiile din filmul SF "Alien" (1979).

Heidi Klum i-a şocat pe invitaţii săi în momentul în care şi-a făcut apariţia la eveniment, într-o capsulă aflată în carantină, fiind costumată în extraterestru umanoid, scrie Daily Mail.

Cariera lui Heidi a început prin anii 1992 când lucra la clubul Checker’s Club, unde a fost descoperită fiind învitată la concursul de frumusețe organizat de Late-Night-Show și moderată de Thomas Gottschalk. La acest concurs câștigat de Heidi care avea pe atunci 19 ani, au participat 25.000 de candidate. Ea va semna un contract pe trei ani ca fotomodel.

 
 
 
View this post on Instagram

Still here ????#heidiklumhalloween2019 #heidiklumhalloween

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

 

După bacalaureat renunță la postul de a face design de modă, oferit în Düsseldorf și va lucra ca și manechin. Prin anii 1990 Heidi este un fotomodel apreciat, succesul va fi încununat în anul 1998 când apare pe prima pagină a unei reviste de sport din SUA. Revistă care avea 55 milioane de cititori. Ea va prezenta de asemenea reclamă de desous pentru femei, produse de firma americană, Victoria’s Secret.

Lasă un comentariu