APARIȚIE MISTERIOASĂ pe cer. Locuitorii unui oraș din Rusia au scos imediat telefoanele și au început să filmeze (VIDEO)

Embed:

Scene uimitoare surprinse deasupra Kremlinului, în Moscova. Locuitorii capitalei Rusiei au privit spre cer în momentul în care au auzit zgomotul unor elicoptere. Ce a urmat i-a făcut să scoată telefoanele din buzunare și să filmeze momentul.

În imaginile filmate joi de oamenii care se aflau în apropierea Kremlinului sau chiar în Piața Roșie se pot observa cele două elicoptere de tipul Mi-8. Unul dintre aceste transporta, pe o platformă care pare de metal, soldați înarmați.

De obicei, în zona în care s-a petrecut totul, sunt interzise zborurile. Până în acest moment, Kremlinul nu a comentat imaginile, iar o sursă din cadrul Serviciului de Securitate Federală susține că totul a fost, de fapt, un exercițiu, fără a oferi alte detalii. Pe marile rețele sociale din Rusia (Vkontakte și Odnoklassniki) oamenii au lansat speculații și s-au avântat în dezbateri aprinse, scrie libertatea.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu