APARIŢIE DE EXCEPŢIE a Simonei Halep. Românca a realizat celebra şedinţă foto după câştigarea Roland Garros

Embed:
Apariţie de excepţie a Simonei Halep, proaspăta campioană a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Românca a realizat celebra şedinţă foto rezervată în fiecare an câştigătoarei trofeului. Simona a atras atenția tuturor prin apariția de la ceremonie, purtând o rochie neagră și o pereche de pantofi cu tocuri.

Simona Halep a cucerit sâmbătă primul său titlu de campioană la un turneu de Mare Șlem, reuşind să o învingă în finala de la Paris pe Sloane Stephens în trei seturi. Simona este prima tenismenă din România care se impune la Roland Garros după 40 de ani, iar fericirea românilor a fost fără margini. După meci, zeci de fani au aşteptat-o pe tenismena din Constanța la ieşirea de pe arena pariziană Philippe Chatrier.

Euforia a cuprins şi România. După marele succes, Simona Halep a fost felicitată de preşedintele țării, Klaus Iohannis, dar şi de legenedele sportului românesc.

"Acestea sunt lucrurile pe care ni le arată Simona. Se poate şi că românul e bun, poate ajunge cel mai bun, iar de acum putem să construim lucruri mult mai frumoase", a menţionat Gheorge hagi, fost fotbalist.

"Meritul este al ei, 300 la sută, pentru că de data asta nu a renunţat deloc la luptă", a punctat Ion Ţiriac, fost tenisman.

"O felicit din suflet. A muncit foarte mult, iar visul ei a devenit o realitate", a precizat Nadia Comăneci, fostă gimnastă.

Şi comentatorii de peste Prut au trăit la maximum momentul în care Simona Halep a reuşit o performanţă istorică pentru România.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu