Apar detalii noi despre scrisoarea anonimă "Mafia Procurorilor". Ce spun reprezentanţii unei companii vizate

Reprezentanţii companiei IRAROM- Grup SRL, care este vizată în scrisoarea anonimă "Mafia Procurorilor", dezmint informaţiile. Administraţia instituţiei le-a expediat jurnaliştilor un mesaj în care spune că "aluziile precum că activitatea IRAROM- Grup SRL ar fi protejată de persoane cu funcţie de demnitate publică sunt lipsite de orice temei.". 

PUBLIKA.MD precizează că mesajul este semnat de Oleg Morari, despre care în scrisoarea "Mafia Procurorilor" se spune că ar fi fratele şefului Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari.

CITEŞTE ŞI: Viorel Morari răspunde acuzaţiilor: Am un sentiment de "Deja Vu"

Cei doi sunt acuzaţi că ar fi obţinut ilegal un lot de pământ, pentru a construi staţie eoliană. "Viorel Morari, prin intermediul fratelui său (Oleg Morari) deține o afacere de 3 stații eoliene și o pregătește de lansare pe cea de a patra. Compania prin care sunt administrate eolienele se numește IRAROM- Grup SRL (IRAROM = Morari, citit invers), aceasta fiind fondată de cumnata sa Eugenia Morari, iar fratele său fiind administratorul companiei", se spune în scrisoarea anonimă.

CITEŞTE ŞI: Acuzaţii grave la adresa șefului Procuraturii Anticorupției Viorel Morari. Dezvăluiri pe 11 pagini, expediate jurnaliştilor

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu