ANUNŢ SURPRINZĂTOR! Deputatul Vlad Plahotniuc a anunţat că îşi depune mandatul (VIDEO)

Embed:

Prim-vicepreşedintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, și-a depus mandatul de deputat. Demnitarul nu a explicat care sunt motivele acestei decizii şi nici nu a spus ce va face mai departe. 

Deputatul democrat a făcut acest anunț într-un moment neașteptat, după ce a votat în favoarea noului Guvern.

El și-a felicitat partenerii de coaliţie pentru că au reuşit să constituie Alianța pentru Integrare Europeană în termen restrâns şi să evite tensiunile în societate.

"Vreau să felicit și eu membrii Guvernului și noul prim-ministru și să-i doresc mult succes. Mă bucură faptul că am reușit împreună să depășim criza politică și să ducem aceste negocieri într-o perioadă relativ scurtă, într-o manieră mai amicală, mai puțin tensionată și într-o atmosferă profesionistă. Sper foarte mult că această atmosferă se va menține pe perioada mandatului complet acestui guvern și acestei coaliții. Iar anunțul este că rog să luați act de decizia mea de a depune mandatul de deputat în Parlamentul RM", a spus deputatul PDM, Vlad Plahotniuc

Nu este pentru prima dată când Vlad Plahotniuc își depune mandatul de deputat. El a mai recurs la acest gest în luna octombrie 2013, în timpul legislaturii trecute.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu