ANUNŢ IMPORTANT pentru locuitorii Capitalei. Data când va fi sistată furnizarea agentului termic

Embed:

Sezonul de încălzire în Capitală se va încheia pe 31 martie. Funcţionarii au luat discutat această posibilitate la şedinţa operativă a Primăriei, din această dimineaţă. Astfel, în toate blocurile locative din Capitală va fi oprită furnizarea agentului termic.

Totuşi, mai rămâne ca primarul general Dorin Chirtoacă să semneze o dispoziţie în acest sens.

În şcoli şi grădiniţe agentul termic va continua sa fie livrat săptămâna curentă, iar şefa Direcţiei Educaţie Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb a solicitat ca o decizie să se ia la începutul săptămânii viitoare.

Potrivit unui regulament de care se conduc aujtorităţiole locale din Chişinău, căldura livrată centralizat este sistată dacă temperatura atmosferică medie este de 8 grade şi mai mult.

Datoriile curente ale subdiviziunilor municipale faţă de funizorul de căldură "Termoelectrica" sunt la moment de 94 de milioane de lei, la care se adaugă alte 35 de milioane -- compensaţii pe care Primăria le acordă familiilor sărace.

Nivelul achitărilor din parte porprietarilor de apartamete este de 67%, mai bine ca anul trecut. 

PUBLIKA.MD aminteşte că sezonul de încălzire a început în data de 13 octombrie, când în Capitală au fost conectate la căldură instituţiile de învăţământ, preşcolare, dar şi spitalele.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu