ANUNŢ DE ULTIMA ORĂ! Vlad Plahotniuc îşi autosuspendă calitatea de membru al PDM

Embed:

Prim-vicepreședintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, a anunţat pe pagina sa de Facebook, că se autosuspendă din funcţia de conducere a partidului dar şi din calitatea de membru al formațiunii. Asta până la clarificarea anchetei în cazul Băncii de Economii. 

Vlad Plahotniuc își motivează decizia prin necesitatea anchetării situației în cazul instituţiei financiare, în afara oricăror suspiciuni legate de eventuale influențe externe instituțiilor de drept, dar și pentru acuzațiile nefondate care i se aduc.

Vlad Plahotniuc mai scrie, pe pagina sa de socializare, că nu a avut nicio implicare în acest caz şi că demersul său este important, pentru a nu lăsa campaniile de manipulare să afecteze activitatea instituțiilor de drept, dar și imaginea partidului din care face parte.

Totodată, politicianul se arată încrezător că PDM va contribui la asigurarea stabilității actualei Alianțe și la menținerea cursului european al Moldovei.

Vlad Plahotniuc mai spune că evitarea alegerilor anticipate şi aruncare ţării într-o criză politică extrem de complicată ţine de responsabilitatea formaţiunilor din Alianţă.


Având în vedere necesitatea ca ancheta în cazul BEM să fie în afara oricăror suspiciuni legate de eventuale influențe...

Posted by Vlad Plahotniuc on 15 Octombrie 2015
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu