Anul Nou le-a adus cel mai frumos cadou: Zece copilaşi s-au născut în noaptea dintre ani la Chişinău

Embed:

Şase copii s-au născut la cumpăna dintre ani la Maternitatea Nr. 1 din Capitală. Prima pe lume, la scurt timp după miezul nopţii, a venit o fetiţă. Deocamdată, părinții nu au decis ce nume va purta micuţa.

Potrivit medicilor, atât bebeluşii cât şi tinerele mame se simt bine. 

Fetiţa Anastasiei Decusar din Capitală a apărut pe lume la 20 de minute după miezul nopţii. Este primul copil, iar naşterea micuței a devenit cel mai important eveniment în familie.

"Ea a hotărât să ne facă o surpriză și o vedetă în seara de Revelion. Variante de nume noi avem, dar  cu soțul am hotărât că decidem doar noi doi și atunci doar când o vom ține în brațe, când am să o vedem", a spus mama primei fetiţe născute în 2017, Anastasia Decusar.

În noaptea de Revelion a devenit mamă pentru a treia oară şi Irina Valean, care adus pe lume un băieţel. Acasă, acesta este aşteptat de sora de 15 ani şi un frate de 13 ani.

Micuţul s-a născut prematur, însă, atât el cât și mama lui se simt bine.

"Cântăreşte doar 2,5 kg. Este foarte mic. S-a născut în a 36-a săptâmână de sarcină. L-am numit Egor, pentru că ne place acest nume. Discutam cu soţul că n-am reuşit să ne facem cadouri, iar dimineaţă mi-a spus, că i-am făcut cel mai de preţ dar", a mărturisit Irina Valean. 

Medicii spun, că mamele şi nou-născuţii vor fi în curând externaţi.

"Suntem foarte bucuroși și ne mândrim cu maternitatea noastră în care activez, fiindcă s-au născut șase copilași sănătoși, într-o stare satisfăcătoare. Ceea ce nouă ne aduce o bucurie mare, fiindcă specialitatea noastră își îndeplinește munca cu sârguință", a spus medicul Marian Babici. 

Iar la maternitatea Institutului Mamei şi Copilului în prima zi a anului s-au născut trei fetiţe şi un băieţel. Toţi micuţii sunt perfect sănătoşi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu