Antrenorul Sergiu Cleşcenco a semnat cu Milsami un contract pe doi ani şi jumătate

Embed:

Prima bombă din pauza de iarnă vine de la Milsami! Noul antrenor al echipei din Orhei a devenit singurul "Kalaşnikov" produs în Moldova, fostul atacant - Sergiu Cleşcenco. Fostul selecţioner al naţionalei de juniori a semnat un contract pe doi ani şi jumătate, chiar în ziua în care jucătorii de la Milsami au ieşit în vacanţă.

"A venit timpul să lucrez la o echipă. Am mână liberă oferită de conducere la luarea deciziilor privind transferuri, cantonamente şi decizii financiare, cum ar fi primele de joc", a spus noul antrenor al Milsami.

Jucătorii au aflat numele noului antrenor chiar în ziua în care au plecat în vacanţa de iarnă.

"Un antrenor care a fost unul dintre cei mai buni atacanţi din Moldova. Aşteptăm să facem lucruri bune la Milsami să ajungem în cupele europene", vrea Ademar.

"Ma bucur că el este. Îl ţin minte ca jucător. Sper ca performanţa lui ca jucător să se realizeze ca antrenor", a menţionat Igor Andronic.

"Este unul dintre cei mai buni atacanţi a Moldovei din toate timpurile şi asta nu ne face decât să fim mândri că suntem antrenaţi de aşa un antrenor", a adăugat Valentin Furdui.

Sergiu Cleşcenco a devenit antrenor în 2008, când a preluat naţionala de juniori sub 17 ani. De atunci a mai antrenat şi selecţionata Under-19. Cleşcenco, supranumit de fani "Kalaşnikov", este cel mai bun marcator din istoria naţionalei, a înscris 11 goluri în 69 de meciuri. Contractul său cu Milsami expiră în vara anului 2014.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu