Antrenorul român Dan Petrescu a plecat de la FC Kuban Krasnodar

Embed:

Moldovenii Igor Armaş şi Stanislv Namaşco au rămas fără antrenor! Românul Dan Petrescu a plecat de la Kuban. Informaţia a fost confirmată şi de impresarul Nicolae Pîrnău. Nu se ştie încă ce se va întâmpla cu secundul acestuia, Emil Caras. "La moment nu am ce spune. Trebuie să vorbesc cu Dan Petrescu şi să vedem ce facem" - a declarat Caras, care nu şi-a reziliat contractul cu formaţia rusă.

După aproape trei ani petrecuţi la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu şi-a dat demisia. Petrescu spune că are nevoie de o schimbare. Ce ţine de secundul lui Petrescu, moldoveanul Emil Caras, soarta acestui rămâne încă incertă.

"Dan Petrescu a plecat de la echipă. Fiecare antrenor îşi are drumul lui şi ia o decizie. Vrea să rămână - rămâne. Dacă are o propunere", impresar FIFA, Nicolae Pîrnău.

Dan Pestrescu a ajuns la Kuban în ianuarie 2010. Contractul acestuia mai este valabil până în 2015. Petrescu a reuşit să promoveze cu formaţia din Krasnodar în Premier Liga rusească, terminând sezonul pe locul opt. Presa rusă a scris că o posibilă destinaţie ar putea fi Dinamo Moscova. Oficialii clubului alb-albastru au infirmat toate zvonurile printr-un comunicat plasat pe site-ul clubului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu