Antrenorul moldovean, Andrei Martin, şi-a găsit un nou club

Embed:

Antrenorul moldovean, Andrei Martin, şi-a găsit un nou club. El va fi secundul lui Dorinel Munteanu la formaţia azeră, FC Qabala. Cei doi au semnat cu gruparea din Azerbaidjan un contract valabil pe un an.

Dorinel Munteanu este noul antrenor al formaţiei din Azerbaidjan FC Qabala. Tehnicianul român a semnat un contract pe un an chiar în cantonamentul din Slovacia unde se află echipa azeră. După ce a semnat, Munteanu a declarat că îi este plăcut să fie la un club care are obiective mari. El a mai adăugat că îşi doreşte să aibă un sezon bun şi va face tot posibilul pentru a îndeplini obiectivele.

Din staff-ul lui Munteanu face parte şi Andrei Martin, care va fi antrenor secund. Cei doi au ajuns la Qabala cu ajutorul agentului FIFA din Moldova, Leonid Istrati. FC Qabala, care a cucerit medaliile de bronz în campionatul Azerbaidjanului în sezonul trecut, este a 10-a echipă din cariera lui Dorinel Munteanu.

În 2013, Martin a fost secundul lui Dorinel Munteanu la Mordovia Saransk şi Kuban Krasnodar. Cei doi au fost daţi afară de la formaţia din Krasnodar pe 12 octombrie. Dorinel Munteanu a câştigat două trofee în cariera de antrenor, ambele cu Oţelul: titlul de campioană şi Supercupa României în 2011.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu