Antrenorul Luis Enrique va conduce naţionala Spaniei la turneul final al Campionatului European din 2020

Embed:

Antrenorul Luis Enrique va conduce naţionala Spaniei la turneul final al Campionatului European din 2020. Anunţul a fost făcut de preşedintele forului de profil Luis Rubiales în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la Madrid.

"Vreau să fac un anunț important din numele Federației Spaniole de Fotbal. Luis Enrique revine la postul său de lucru.
Încă atunci vă spuneam că Luis Enrique are poarta deschisă pentru a reveni oricând va dori. Şi a avut-o mereu. Acum el este gata de a reveni şi noi îl primim cu brațele deschise"

Antrenorul în vârstă de 49 de ani l-a înlocuit pe Robert Moreno, cel care a rămas să-i conducă pe iberici în luna iunie după ce Enrique a anunţat că renunţă din cauza unor probleme personale. Sub conducerea acestuia, Spania a jucat opt meciuri, câştigând şase şi remizând două.

"Furia Roja" a terminat pe primul loc Grupa F a preliminariilor Euro-2020 şi va fi cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor turneului final.

Cu Robert Moreno la timonă, Spania a învins fără drept de apel, cu scorul de 5-0, selecţionata României, în ultimul meci din preliminariile EURO 2020. După meci Moreno nu a venit la conferinţa de presă, luându-şi rămas bun de la jucători cu lacrimi în ochi.

"După cum vă spuneam şi atunci, Robert Moreno intră în funcție temporar, până când Luis Enrique se va simți în condiții propice pentru a-şi relua activitatea în acest post",  a spus preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Ribales. 

Enrique şi Moreno au colaborat împreună de mult timp, la cluburile AS Roma, Celta Vigo sau FC Barcelona.

loading...

Lasă un comentariu