Antrenorul lui Juventus Torino, Antonio Conte, a ajuns la tribunal VIDEO

Embed:

Scandalurile legate de meciurile trucate nu pot sta departe de Juventus. Antrenorul formaţiei, Antonio Conte ar putea rata startul sezonului în Serie A. Acesta a fost audiat în cazul meciurilor trucate de la Siena, iar presa din Italia a anunţat că Conte ar fi acceptat pedeapsa de trei luni suspendare. 

Tehnicianul este unul dintre suspecţii în scandalul meciurilor trucate în care a fost implicată formaţia Siena, antrenată de Conte acum două sezoane. Investigaţiile au început în 2011, după ce jucătorul Filippo Carobbio a declarat că la Siena se fac blaturi.

Convinşi de nevinovăţia antrenorului, zeci de fani ai echipei Juventus au protestat în faţa tribunalului.

"Totul a început de la confesiunile unui singur jucător, în timp ce alţi 30 de jucători au negat totul. Acum Antonio Conte este audiat, chiar dacă el nu ştie nimic despre asta. Până şi casa i-a fost percheziţionată. Au făcut publică informaţia chiar înainte de semifinala Cupei Italiei. Este un absurd", spune un susţinător.

La finalul audierilor, presa din Italia a anunţat că Antonio Conte ar fi ajuns la o înţelegere cu procurorii, acceptând o suspendare pe trei luni şi o amendă de 200 de mii de euro. În schimb, toate investigaţiile urmând a fi oprite. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu