Antrenorul echipei Inter Milano, plasat sub protecţia poliţiei

Antonio Conte, antrenorul echipei de fotbal Inter Milano, a fost plasat sub protecţia poliţiei după ce a primit o scrisoare de ameninţare însoţită de un glonţ, a anunţat, sâmbătă, presa din Italia, citată de AFP.

Conform publicaţiei Corriere della Sera, Conte a primit această scrisoare anonimă în urmă cu câteva zile.

Inter a reacţionat la această informaţie anunţând într-un comunicat transmis sâmbătă agenţiei italiene de presă Ansa că scrisoarea a sosit la club şi nu a fost adresată personal antrenorului.

"Ţinând cont de informaţiile publicate, Inter Milano declară că Antonio Conte nu a primit personal scrisori de ameninţare, iar în consecinţă nu a mers să depună plângere împotriva cuiva", a afirmat clubul într-un comunicat.

"Clubul este cel care a primit o scrisoare şi, conform practicilor în aceste cazuri, a alertat autorităţile competente".

Poliţia a decis deschiderea unei anchete, iar Conte va beneficia de protecţie în afara domiciliului său şi pe terenul antrenament, a anunţat cotidianul sportiv italian la Gazzetta Dello Sport.

Elisabetta Muscarello, soţia lui Conte, a scris la rândul ei pe reţelele de socializare: "Pentru informarea voastră: povestea glonţului este o farsă!".

Conte (50 ani) a fost numit pe banca tehnică a lui Inter în această vară, iar echipa se află pe locul 2 în campionatul Italiei după 12 etape, la un punct de Juvenus Torino.
loading...

Lasă un comentariu