Antrenorul de la Arsenal Londra îi felicită pe cei de la Machester City cu o victorie care încă nu a fost obţinută

Embed:

Cu toate că Liverpool încă nu a pierdut complet lupta pentru titlu, antrenorul lui Arsenal Londra, Arsene Wenger deja îi felicită pe cei de la Manchester City cu cucerirea titlului în Premier League. Până la finalul campionatului a mai rămas o singură etapă, iar Wenger spune că doar un miracol poate să le ia titlul "cetăţenilor".

După ce au fost foarte aproape de a cuceri titlul anul acesta, aflându-se în fruntea clasamentului timp de 128 de zile, "tunarii" lui Arsene Wenger vor încheia campionatul doar pe locul patru. Cu toate că recunoaşte superioritatea adversarilor, Wenger este mulţumit de prestaţia echipei sale în acest sezon.

"Ca să fiu sincer în totalitate, recunosc că potenţialul ofensiv al lui Manchester City este absolut fantastic, ei au marcat 100 de goluri, la fel şi Liverpool. Noi am marcat 66 până în prezent şi acesta şi este unul din momentele pe care trebuie să-l îmbunătăţim", a spus antrenorul Arsene Wenger.

Cu o etapă înainte de final Manchester City ocupă primul loc în Premier League, având 83 de puncte, cu două mai multe decât Liverpool. În cazul în care "cetăţenii" vor pierde în ultima etapă cu West Ham, iar Liverpool va câştiga partida cu Newcastle, "cormoranii" îşi vor adjudeca titlul. În schimb Wenger deja îi felicită pe cei de la Manchester City cu cucerirea titlului în acest an, iar pe Liverpool o numeşte cea mea ghinionistă echipă a sezonului.

"Se pare că Manchester City va câştiga titlul anul acesta, au nevoie de un miracol ca să nu câştige campionatul şi eu îi felicit cu acest lucru. Cred că a fost un campionat foarte strâns atât în fruntea clasamentului, cât şi în partea de jos. Liverpool a reuşit rezultate remarcabile în partea a doua a campionatului şi probabil este cea mai ghinionistă echipă a sezonului pentru că au fost atât de aproape de titlu", a mai adăugat el.

Campioana în exerciţiu, Manchester United va încheia sezonul doar pe locul şapte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu