Antrenorul brazilian Zico va candida la preşedinţia FIFA, deşi nu este susţinut de ai săi

Embed:

Antrenorul brazilian Zico nu va avea susţinerea Federaţiei Braziliene la alegerile prezidenţiale de la FIFA. Anunţul a fost făcut chiar de fostul campion mondial cu naţionala Braziliei.

El spune că este nevoie urgent de a schimba modul în care se alege preşedintele, însă nu a precizat care ar putea fi acele modificări.

"Aș vrea să confirm că am luat decizia de a deveni candidat la preşedinţia FIFA la următoarele alegeri. Mă simt bine pregătit pentru asta. E logic că vor trebui să fie modificări în reguli la alegeri", a spus Zico. 

Zico a deținut de-a lungul anilor mai multe funcţii administrative în țara sa natală, iar în perioada 1990-1992 a fost Ministrul Sportului. În vârstă de 62 de ani, Zico a jucat la trei Cupe Mondiale cu naţionala Braziliei.

În cariera de antrenor, el a pregătit selecţionatele Japoniei şi Irakului, dar şi cluburile Fenerbahce, Bunyodkor, ŢSKA Moscova, Olympiakos sau Al-Gharafa. Ultima dată el a antrenat gruparea FC Goa, din campionatul Indiei.

Alături de Zico, până acum și-au anunțat intenția de a candida pentru fotoliul de preşedinte al FIFA prinţul Ali bin Al-Hussein şi David Ginola.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu