Antrenorul Antonio Conte şi-a prelungit contractul cu Chelsea Londra pe 2 ani

Embed:

Antrenorul Antonio Conte şi-a prelungit contractul cu Chelsea Londra pe 2 ani. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului londonez. Sub conducerea tehnicianului italian, Chelsea a cucerit în sezonul recent încheiat titlul de campioană a Angliei.

Conte, în vârstă de 47 de ani, a mai pregătit în cariera sa pe Arezzo, AS Bari, Atalanta Bergamo, AC Siena, Juventus Torino şi echipa naţională a Italiei.

O altă formaţie londoneză, West Ham United, l-a împrumutat de la Manchester City pe portarul Joe Hart contra 2 milioane 300 de mii de euro. Goalkeeper-ul reprezentativei Angliei va evolua pentru "ciocănari" în următorul sezon.

Hart nu intră în planurile antrenorului Josep Guardiola care a insistat pentru achiziţionarea lui Ederson Santana de la Benfica Lisabona pentru 40 de milioane de euro.

Joe Hart urmează să se alăture echipei antrenate de Slaven Bilic în cantonamentul din Austria, iar presa engleză anunţă că Manchester City va continua să plătească o parte din salariul portarului în perioada în care acesta va juca la West Ham.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu