ANTRENAMENT DE K-1 ÎN APĂ. Rusu şi Vetrilă se pregătesc de turneul de la Odesa

Embed:
Luptătorii de K-1 Constantin Rusu şi Marin Vetrilă au lăsat deoparte sala de antrenament pentru o zi şi au mers la bazin. Sportivii, care se pregătesc de turneul FEA World Grand Prix de la Odesa, susțin că mereu se bucură de antrenamentele în mediu acvatic și aşteaptă cu nerăbdare să înoate şi să exerseze loviturile în apă.

" Un sportiv de performanţă trebuie să fie adaptat la toate condiţiile. Antrenamentul în apă dezvoltă respiraţia, timing-ul în luptă, mişcările. În apă, organismul nostru se relaxează la maxim şi se întinde", a spus CONSTANTIN RUSU, luptător K1.

" Ador înotul. Merg la bazin o dată în lună", a spus MARIN VETRILĂ, luptător K1 .

Constantin Rusu este campionul FEA în categoria de greutate de până la 77 de kilograme, iar la Odesa va încerca să obţină centura în categoria de până la 71 de kilograme. Moldoveanul va lupta într-o competiție sistem ”piramidă” și, în semifinale, va da piept cu turcul Furkan Karabag. În celălalt duel din ”careul de aşi”, se vor înfrunta ucraineanul Stanislav Kazanţev şi Jora Akopian, care reprezintă Belarusul.

" Sunt pregătit la maxim. Sunt gata pentru orice obstacol, de orice se va întâmpla în ring. Voi arăta o luptă spectaculoasă cu turcul şi deja în finală vom vedea cu cine - cu ucraineanul sau bielorusul", a spus CONSTANTIN RUSU, luptător K1.

" Mulţi îl cunosc pe Constantin. Este un sportiv cu caracter. A demonstrat-o de multe ori, nu doar la noi în ţară, dar şi peste hotare", a spus OCTAVIAN ORHEIANU, preşedinte Lion Club.

Marin Vetrilă va lupta cu ucraineanul Ivan Jalo într-un superfight al categoriei de greutate de până la 65 de kilograme. Sportivul moldovean îşi doreşte o victorie prin knock-out, dar este pregătit şi de toate cele 3 runde.

" Pentru mine, nu contează dacă va fi o luptă de lungă durată sau scurtă. Îmi place să merg peste adversar, să le testez adversarilor caracterul", a spus MARIN VETRILĂ, luptător K1.

" Marin Vetrilă este un sportiv tânăr, dar ambiţios, disciplinat, care, până acum, a avut lupte frumoase", a spus OCTAVIAN ORHEIANU, preşedinte Lion Club.

Gala FEA World Grand Prix se va desfăşura pe 24 august. La turneul de la Odesa, sunt programate, în total, 15 confruntări.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu