Antonio Conte, suspendat pentru 10 luni după scandalul meciurilor trucate

Embed:

Măsuri drastice pentru blat în Italia! Antonio Conte a fost suspendat zece luni de către Comisia de Disciplină, după implicarea în scandalul meciurilor trucate. Totodată, clubul la care a fost antrenor Conte, Siena, a fost penalizat cu şase puncte şi amendat cu 100 mii de euro.

Antrenorul lui Juventus Torino a fost suspendat după ce a participat la meciuri trucate, pe când era antrenor la Siena. Conte a fost acuzat pentru că nu a anunţat autorităţile despre meciurile aranjate Novara - Siena şi Albinoleffe - Siena, din sezonul 2010-2011. Antonio Conte poate face apel până pe 20 august, la Curtea Federală de Justiţie.

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Italiene de Fotbal a penalizat clubul Siena cu şase puncte şi a amendat coducerea cu 100 mii de euro.

Bari a primit o penalizare de cinci puncte şi 80 mii de euro amendă, iar Albinoleffe, Sampdoria, Torino, Varese - câte un punct şi 30 mii de euro. Novarei i-au fost luate două puncte. Totodată, Grosseto şi Lecce au fost retrogradate în Seria C.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu