Anton Kovalevski, Bogdan Hauşi şi Marius Roman sunt în PROBE la Rapid Ghidighici

Embed:

Rapid Ghidighici este în reconstrucţie după ce a ratat cu scandal Cupa Moldovei, în sezonul trecut. "Militarii" se pregătesc de Divizia Naţională la Ghidighici şi au în probe trei jucători cu nume sonore din Campionatul Moldovei. În acest intersezon, conducerea clubului a reziliat contractele cu trei jucători români.

Rapid Ghidighici are în probe foşti jucători de la echipe de top din Divizia Naţională. În amicalul cu Speranţa Crihana Veche pentru militari au evoluat foştii jucători de la Zimbru Chişinău, mijlocaşul Anton Kovalevski şi fundaşul român Bogdan Hauşi. În probe la Rapid se află şi mijlocaşul român Marius Roman, care în acest intersezon s-a despărţit de deţinătoarea Cupei Moldovei, Milsami Orhei.

"Nu are importanţă de unde sunt jucătorii, de la Milsami, Dacia, Zimbru. Urmează să-i testăm. Deocamdată nu am semnat cu nimeni. Sunt doar jucător în probe", antrenor Rapid Ghidighici, Iurie Osipenco.

Finalista Cupei Moldovei, Rapid Ghidighici s-a despărţit în această vară de românii Mădălin Militaru, Alexandru Bălţoi şi Daniel Barna. La fel, de la echipă a plecat şi Alexandru Paşcenco, care a semnat cu Sheriff Tiraspol. Rapid Ghidighici a remizat cu nou-promovata Speranţa Crihana Veche, scor 1-1, în cel de-al doilea amical după revenirea din vacanţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu