Ante Tomic, protaganostul unei faze memorabile în partida cu Țrvena Zvezda Belgrad din Euroliga de baschet

Embed:
Jucătorul echipei de baschet al clubului Barcelona, Ante Tomic, a fost protaganostul unei faze memorabile în partida cu Țrvena Zvezda Belgrad din Euroliga de baschet. Croatul a reușit un slam-dunk, în urma căruia panoul a cedat, iar sticla a crăpat.

Catalanii i-au spulberat pe sârbi cu scorul de 88-54. Cu toate acestea, Barcelona păstrează șanse minuscule de calificare în play-off-ul competiției.

În celelalte 3 partide ale etapei a 25-a jucate în același timp toți cei 3 lideri ai clasamentului și-au confirmat status-quo-ul.

ȚSKA Moscova a învinspe teren propriu, fără drept de apel, formația spaniolă Unicaja Malaga cu scorul de 101-76 și a ajuns la 20 de victorii în 25 de etape, fiind calificată în faza următoare a competiției încă de săptămâna trecută. Cel mai prolific jucător al grupării moscovite a fost francezul Nando de Colo, care a acumulat 23 de puncte.

Olympiakos Pireu a câștigat cu scorul de 87-79 partida de acasă cu echipa germană Brose Bamberg și a înregistrat a 18-a victorie, la fel câte a acumulat și campioana în exercițiu a Euroligii, Fenerbahce Istanbul, care a învins în deplasare formația Zalgiris Kaunas cu scorul de 85-78. Prin aceste victorii, atât Olympiakos, cât și Fenerbahce, și-au asigurat prezența în sferturile de finală cu 5 etape înaintea terminării fazei grupelor.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu