ANRECETI a suspendat licenţa companiei Eventis pentru a doua oară în acest an

Embed:

Agenţia Naţională pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei a suspendat, pentru a doua oară în acest an, licenţa operatorului de telefonie mobilă "Eventis" care se află în proces de insolvabilitate.

Licenţa companiei a fost suspendată pentru două luni pentru nerespectarea angajamentelor asumate la obţinerea licenţei în anul 2006.
Patrimoniul unic al companiei de telecomunicaţii "Eventis Mobile" va fi vândut companiei ruse "I-Tel Sistem" pentru suma de 40 de milioane de lei.

Cel puţin aceasta a fost decizia luată de Comitetul de creditori al companiei la mijlocul acestei luni. Administratorul procesului de insolvabilitate al companiei "Eventis Mobile", Veaceslav Apostol, spunea că suma de vânzare a patrimoniului este prea mică, iar decizia de vânzarea este ilegală.

În opinia lui, compania valorează cel puţin 100 de milioane de lei. "Eventis Mobile" a obţinut licenţa în 2006, iar un an mai târziu şi-a început activitatea, investind în reţea 35 de milioande de dolari, scrie Infotag.

La începutul anului 2010, Agenţia Naţională de Reglementare în Telecomunicaţii a suspendat pe un termen de două luni licenţa "Eventis Mobile" din cauza nerespectării angajamentelor, iar în luna martie instanţa de judecată a iniţiat procesul de insolvabilitate.

Lasă un comentariu