Aniversare cu FINAL TRAGIC la Orhei! S-au îmbătat şi s-au bătut CU PIETRE! Un bărbat a fost UCIS, altul a ajuns la spital

Embed:

Aniversare cu final tragic în oraşul Orhei. Un bărbat a fost ucis, iar altul a ajuns în stare gravă la spital, după ce au chefuit la o zi de naştere împreună cu alţi amici. Tragedia s-a produs vineri pe malul unui lac. La chef au participat mai mult de 10 persoane.

Potrivit poliţiei, petrecăreţii au consumat o cantitate mare de alcool. La un moment dat, între trei dintre amici s-a iscat un conflict, care a degenerat în bătaie. Agresorul a lovit cele două victime cu pumnii şi picioarele, dar şi cu o piatră.

În urma loviturilor puternice, un tânăr de 20 de ani din satul Sirota, raionul Orhei a murit pe loc, iar celălalt bărbat de 49 de ani din satul Zăzuleni, raionul Râbniţa, a ajuns cu răni grave la spital.

Presupusul ucigaş în vârstă de 21 de ani este din oraşul Orhei şi a fost reţinut pentru 72 de ore. Pe numele lui a fost iniţiată o cauză penală pentru omor intenţionat şi riscă până la 15 ani de puşcărie.

Pe aceeaşi temă