ANI GREI DE PUŞCĂRIE pentru un bărbat din Cărpineni, care şi-a omorât feciorul de 18 ani cu o armă de vânătoare

Embed:
Un bărbat din Cărpineni, Hâncești, care după ce a consumat alcool și-a omorât feciorul de 18 ani, cu o armă de vânătoare cu alice, a fost trimis pe banca acuzaţilor de către procurori.

Pentru fapta comisă, procurorii au solicitat de la judecători pedepsirea tatălui potrivit legii, care prevede de la 15 la 20 ani închisoare sau detenție pe viață, pentru omorul intenționat al unui membru de familie. De asemenea, la solicitarea procurorilor, acesta a fost plasat în arest preventiv, imediat după comiterea crimei.

Crima a avut loc în Cărpineni, Hâncești, într-o seară de luni, în data de 23 septembrie curent. Tatăl, care are vârsta de 45 de ani, a consumat băuturi alcoolice, după care a inițiat spontan un conflict cu feciorul său, fără vreun motiv întemeiat. Situația a escaladat, iar tatăl a luat arma de vânătoare cu alice, pe care o deținea ilegal și a tras un foc de armă, în piept. În rezultat, feciorul a decedat în aproximativ jumătate de oră, iar medicii pe care i-au chemat vecinii nu au putut să-i salveze viața.

Inculpatul nu a mai avut conflicte cu legea, însă obișnuia să consume alcool. Acesta nu muncea oficial, dar îngrijea de cei trei copii – victima și două copile mai mici. Soția acestuia se afla peste hotarele țării, la muncă, iar copilul victimă era din căsătoria ei precedentă.
loading...

Lasă un comentariu