Ani de școală, ani frumoși! Școlile din ţară și-au deschis larg ușile pentru absolvenţi şi foştii profesori

Embed:

Școlile și liceele din ţară și-au deschis ieri larg ușile pentru absolvenţi şi foştii profesori. Potrivit tradiției, în prima sâmbătă din luna februarie sunt organizate tradiționalele întâlniri cu absolvenții.

Foștii elevi au depănat cu emoții amintiri din anii de școală.

Întâlnirea cu absolvenții este o adevărată sărbătoare pentru acești foști colegi care au absolvit școala acum 35 de ani. Ei și-au dat întâlnire la Liceul Teoretic "Petre Ştefănucă" din oraşul Ialoveni, acolo unde lucrează în prezent fosta lor dirigintă.

"Noi am absolvit Liceul Teoretic Andrei Vartic, am fost și acolo, dar noi ne ducem așa după mama. Unde-i mama, acolo și noi. Și de fiecare dată venim aici unde activează doamna Ana și sperăm încă mulți ani să activeze", a declarat o absolventă. 

"La întâlnirea cu acești absolvenți vin de fiecare dată cu foarte mari emoții așa cum primii mei elevi, prima clasă la care am fost diriginte după absolvirea universității. Noi am fost mai mult prieteni, cu toate că mai eram și foarte severă", a spus profesoara Ana Mârzenco. 

Foştii elevi spun că nu vor uita niciodată de unde au pornit pe drumul vieții.

Invitatul special a fost interpretul Adrian Ursu, care a absolvit Liceul Teoretic "Petre Ştefănucă" din Ialoveni acum 15 ani.

Tradiționalele întâlniri cu absolvenții datează din perioada sovietică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu